4 noduri

Executarea nodurilor marinărești este o adevărată artă, transmisă încă din epoca marilor veliere, când erau intens folosite, până în zilele noastre. Există o multitudine de noduri dar amintim acum pe scurt doar despre câteva tipuri: noduri de împreunare, de legătură, de cârlig precum și nodurile speciale. Indiferent ce tip reprezintă, un nod marinăresc trebuie să îndeplinească două condiții esențiale: să fie rezistent (adică să țină foarte bine) și să se desfacă ușor atunci când nu mai este necesar.

Revenind acum la domeniul informaticii și cum acesta poate să îmbunătățească activitatea firmelor, trebuie să spunem ca serverele cu 4 noduri sunt de fapt 4 servere independente ce partajează în comun o carcasa 2U. Serverele cu 4 noduri sunt optimizate pentru o eficiență sporită a spațiului oferind o densitate de 4 noduri/servere în 2U, fiecare server având până la 2 procesoare dar și flexibilitate, fiecare nod putând fii administrat individual fără impact asupra operării celorlalte servere. Sunt ideale pentru virtualizare și reprezintă soluția perfectă atunci când ai nevoie de mai multe servere (fizice/virtuale) iar varianta unui server blade pare mult prea costisitoare sau prea mult pentru nevoile organizației.

Advanced Business Technologies are plăcerea de a vă prezenta mai multe variante de servere cu 4 noduri, ce se potrivesc afacerii tale, oferindu-vă, în funcție de afinitățile de brand, variantele HPE, Lenovo și DellEMC, iar în funcție de buget, varianta serverelor Abtech manufacturate integral folosind tehnologie Intel.

1.  HPE Apollo 2000

În acest moment vă prezentăm acest server cu 4 noduri, care din pacate nu este echipat cu ultimele procesoare Intel Xeon SP, oferind doar variantele anterioare de procesoare Intel E5-2600v3. Dar dacă în acest moment achiziția unui asemenea server nu este eminentă, cu siguranță atunci când va sosi timpul ei, varianta de la HPE trebuie luată în considerare. Sună-ne.

HPEApollo2000

HPE Apollo 2000 (atenție sunt 2 servere în imagine)

2. Lenovo ThinkSystem SD530

Realizat într-o carcasă nouă, la care accesul se face prin față, acest server are, pentru fiecare dintre cele 4 noduri, unul sau două procesoare din cea mai nouă familie - Intel Xeon Scalable Platform și poate fi echipat cu până la 6x SDD/HDD de 2,5" și/sau până la 2x  NVMe SSD de 2,5". Serverul oferă pentru cele 4 noduri surse de alimentare redundante de 1.600/2.000W. Accesul la fiecare nod este individual și se poate face fără întreruperea celorlalte noduri.

LenovoThinkSystemSD530

Lenovo ThinkSystem SD530

3. DellEMC PowerEdge C6420

Și acesta este tot un produs nou și tot ce am spus despre precedentul server e valabil și în acest caz (dar cu mici diferențe cum ar fi accesul care e prin spate, iar bay-urile sunt verticale și nu orizontale ). Desigur sunt produse similare și se concurează direct unul cu celălalt. Mai putem adăuga faptul că pentru conectare în rețea se pot folosi diverse carduri ethernet cu viteze de 10Gb, 25Gb, 40Gb sau 100Gbps.

DellEMCPowerEdgeC6420

DellEMC PowerEdge C6420

4, Abtech

Și pentru că nu puteam să nu fim și noi în rândul lumii , dar mai ales pentru că sunt solicitări pentru acest server, vă prezentăm mai jos varianta noastră de server manufacturat folosind integral tehnologia Intel. Propunerea noastră folosește toate componentele de la Intel, inclusiv SSD-urile ce sunt considerate a fi printre cele mai bune în acest moment. Serverele Abtech sunt cele care vă oferă cele mai noi tehnologii la un preț adaptat afacerilor mici și medii.

Abtech4noduri

Server Abtech cu 4 noduri. Propune un nume pentru serverele noastre
și vei avea parte de o surpriză.

Sună / e-mail pentru a afla toate detaliile necesare pentru a putea lua o decizie, spune-ne despre cum vrei să fie configurat serverul (câte și ce fel de procesoare Intel Xeon SP, care este memoria necesară, precum și capacitatea de stocare pentru fiecare dintre noduri) și îți vom face o ofertă personalizată.

4noduri

Fii primul care află

Dacă te abonezi la lista de distribuție a buletinului nostru informativ,
vei fi primul care vei afla despre toate știrile, informațiile,
promoțiile și activitățiie noastre.

 

 

Pentru orice informație:

Sună-ne:

+4 0723 234 399

Scrie-ne:

despre.afaceri@abtech.ro