4 noduri. Dar diferit.

DellEMC PowerEdge VRTX este o platformă modulară ce integrează servere, stocare, rețelistică și management unitar, totul într-o singură carcasă compactă. Este ceea ce se numește infrastructură convergentă.

Puteți redefini infrastructura informatică a firmei folosind soluţia DellEMC PowerEdge VRTX care vă oferă un centru de date ultracompact, cu dimensiuni, nivel de zgomot, gestionare simplificată şi securitate optimizate pentru birou.

Sunt două scenarii care pot duce către interesul pentru DellEMC PowerEdge VRTX. Unul ar fi atunci când ai mai multe servere care deja au o vârstă onorabilă, puterea de procesare nu mai este suficientă iar extinderea capacității de stocare se poate face doar cu discuri de capacitete mică așa cum erau pe vremuri.. Deci a venit timpul pentru a face o schimbare în infrastructura informatică pe care o ai.

Al doilea scenariu este atunci când firma a făcut pasul și din firmă mică a ajuns firmă mijlocie. Atunci viziunea managerială impune o investiție pe termen mediu, care va conduce către o infrastructură ușor de instalat și configurat oferind un management integrat, ceea ce se traduce prin costuri mici de operare.

1. Servere

În DellEMC PowerEdge VRTX se pot instala 4 servere/noduri PowerEdge M640.

În funcție de aplicațiile avute, poti folosi serverele care sunt instalate sau poți realiza o virtualizare cu un număr de servere mai mare, astfel încât să folosești capacitatea de procesare și stocare acolo unde ai mai mare nevoie.

PowerEdge M640. Fiecare dintre acestea servere poate avea până la 2 procesoare de ultimă generație și anume familia Intel Xeon Scalable Platform cu până la 28 nuclee fiecare, pot avea o memorie de până la 2TB și pot fi echipate cu 2 x 2,5" SAS/SATA HDD/SSD, NVMe SSD (max. 12,8TB).

DellPowerEdgeM640

2. Stocare

PowerEdge VRTX poate fi echipat la alegere cu 12 x 3,5" bay-uri ce oferă o capacitate de stocare de până la 120TB sau 25 x 2,5" bay-uri ce oferă o capacitate de stocare de până la 96TB. Se pot folosi HDD sau SSD-uri hot-swap NLSAS/SAS HDD/SSD. Toate nodurile de server au acces la capacitate de stocare comună. Astfel prin interfața de administrare se poate face ca fiecare nod de server să vadă soluția de stocare ca fond de stocare propriu sau atribuirea discurilor virtuale către un singur server sau să fie partajat între mai multe servere.

3. Rețelistică

Switch-ul de reţea integrat elimină necesitatea achiziţionării, cablării, alimentării şi gestionării unui switch de reţea extern. Utilizatorii care au nevoie de o performanţă mai mare a reţelei pot alege dintre mai multe opţiuni de reţea pentru PowerEdge VRTX, printre care se numără: modul de switch intern 1GbE sau switch 10GbE.

4. Management

Oferă o soluţie de gestionare a sistemelor unificată, complet funcţională, care vă ajută să faceţi economie de timp şi de efort în administrarea şi controlul sistemelor. Implementarea, monitorizarea, actualizarea şi întreţinerea printr-o consolă unificată, bazată pe browser, care funcţionează pe servere, pe soluţia de stocare şi pe soluţia de reţea. Dell OpenManage, împreună cu Chassis Management Controller (CMC) şi Geographic View pentru VRTX, vă permite să supravegheaţi tot pe ce se întâmplă pe platformele dvs. VRTX din orice punct al reţelei, oferind:

 

Sună / e-mail pentru a afla toate detaliile necesare pentru a putea lua o decizie, spune-ne despre cum vrei să fie configurat serverul (câte și ce fel de procesoare, care este memoria necesară, precum și capacitatea de stocare pentru fiecare dintre noduri) și îți vom face o ofertă personalizată.

DellEMC

Fii primul care află

Dacă te abonezi la lista de distribuție a buletinului nostru informativ,
vei fi primul care vei afla despre toate știrile, informațiile,
promoțiile și activitățiie noastre.

 

 

Pentru orice informație:

Sună-ne:

+4 0723 234 399

Scrie-ne:

despre.afaceri@abtech.ro