Blind date

Nu este o întâlnire la care ești legat la ochi. Ai vazut măcar o poză. Ți-a plăcut. Iar acum vrei să cunoști mai mult. Vrei să știi tot ce poate să-ți ofere. E timpul să faci chiar tu primul pas.

Primul pas este să privești în interior. În interiorul firmei tale. Și când vei știi sigur ce îți lipsește, ce îți dorești, atunci ești pregătit pentru al doilea pas. Al doilea pas este să privești înafară. Sunt atât de multe posibilități încât ar putea să-ți fie greu să te decizi.

Noua generație de microserver de la HPE este acum mai puternică atât pe partea de procesare cât și pe partea de grafică și suportă două monitoare. Este un server destinat pentru firmele mici și mijlocii, pe care sa-l folosească pentru stocarea datelor și a fișierelor multimedia, server de fișiere sau server pentru imprimare sau de exemplu server pentru prezentări digitale pe ecrane mari sau pentru supraveghere video.

Advanced Business Technologies îți poate oferi consultanța de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii atunci când ai de ales echipamentele informatice ale afacerii tale.

HPE ProLiant MicroServer Gen10
Procesor AMD Opteron X3421 (2,10-3,49 GHz, 4 compute cores / 8 graphic cores, 2MB cache)
RAM 16GB I1x16GB) PC4 DDR4 2400MHz UDIMM ECC (2 sloturi)
4x Non-Hot Plug 3,5in. Embedded Marvell  PCIe to SATA 6Gb/s Controller. RAID 0/1/10
4xUSB3.0 (2 față, 2 spate), 3xUSB2.0 (2 spate, 1 intern) 
2xDisplayPort1.2, 1xVGA
2xRJ45 Gigabit Ethernet
Clear OS. Garanție 1 an.
Preț: 1.900 Lei (2.261 Lei cu TVA inclus)

ClearOS este o distribuție Linux open source (www.clearos.com). Este ușor de folosit și are incluse o multitudine de aplicații (mai mult de 100 aplicații disponibile) care vă permit să configurați un server complet funcțional. Serverele HPE împreună cu ClearOS sunt o soluție perfectă care vă oferă un sistem de operare simplu, securizat, având o interfață de administrare grafică web. Printre aplicațiile disponibile sunt media server (Serviio și Plex), photo organizer, NAS server și cloud privat, sercuritate avansată pentru fișierele stocate sau filtarea continutului web.

Desigur serverul nu e complet configurat. Mai trebuie desigur HDD-urile, eventual monitorul (sau după caz două monitoare) sau un alt sistem de operare (de ex. Microsoft Windows 10 sau Microsoft Windows Server 2016 Essential). Spune-ne despre cum dorești să configurăm serverul și o vom face în cel mai scurt timp. 

Pentru orice alt server HPE de care afacerea ta are nevoie nu ezita și sună/e-mail Vei primi o ofertă personalizată în funcție de cerințele tale.

HPEbanner

Fii primul care află

Dacă te abonezi la lista de distribuție a buletinului nostru informativ,
vei fi primul care vei afla despre toate știrile, informațiile,
promoțiile și activitățiie noastre.

 

 

Pentru orice informație:

Sună-ne:

+4 0723 234 399

Scrie-ne:

despre.afaceri@abtech.ro