Medalie pentru afacerea ta

Oricare afacere merită o medalie. Efortul depus de antreprenori / directori pentru crearea și dezvoltarea afacerilor merită pe deplin răsplătit cu o medalie. Medaliile ce pot fi de bronz, argint, aur și chiar platină. Da, platină... pentru afacerile cele mai performante.

Advanced Business Technologies are plăcerea de a vă anunța lansarea noilor servere manufacturate folosind tehnologie Intel și bazate pe noua familie de procesoare Intel Xeon SP (Scalable Platform). Procesoarele din această familie poartă numele de Bronze, Silver, Gold și Platinum. Pentru fiecare dintre acestea, sunt disponibile mai multe variante cu diferite frecvențe ale procesorului, mai multe variante de număr de nuclee de procesare sau mărime a memoriei cache..

Serverele se evidențiază printr-o nouă arhitectură, folosind procesoare cu performanțele îmbunătățite substanțial față de seria precedentă, oferind mai multe nuclee de procesare, memorii mai rapide, și stocare cu SSD-uri sau HDD de 2,5".

noileservereabtech

Gama de aplicații a noilor servere include virtualizare, stocares datelor și acces rapid la date, susținerea comunicațților firmei, aplicații de Cloud, aplicații ce folosesc intensiv bazele de date sau aplicații ce necesită procesare intensivă (HPC - High Performance Computing sai  IA - Inteligență Artificială).

Despre procesoarele Intel Xeon Scalable Platform putem spune:
- au până la 28 nuclee de procesoare;
- suport pentru 2, 4 și 8 socket-uri (2 - Bronze și Silver, 4 - Gold și 8 - Platinum);
- accesează memorie până la 768MB sau până la 1,5TB (procesoarele care au sufixul M);
- suportă memorie până la 2.666MHz (Gold și Platinum), 2.400MHz (Silver) și 2.133MHz (Bronze);
- suport pentru instrucțiuni AVX512;

Sună / e-mail și solicită o configurație completă a serverului necesar afacerii tale și îți vom face o ofertă personalizată care va atinge toate așteptările tale.
IntelXeonScalable

Fii primul care află

Dacă te abonezi la lista de distribuție a buletinului nostru informativ,
vei fi primul care vei afla despre toate știrile, informațiile,
promoțiile și activitățiie noastre.

 

 

Pentru orice informație:

Sună-ne:

+4 0723 234 399

Scrie-ne:

despre.afaceri@abtech.ro