Dezvoltare software Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint este o platformă pemtru aplicații web. Acesta combină diverse funcționalități care tradițional sunt aplicații separate: intranet, extranet, managementul conținutului, managementul documentelor, cloud public sau privat, rețele sociale, "business intelligence", mangementul fluxurilor de lucru sau al conținutului web. Este locul unde se pot aduna și stoca aplicațiile dintr-o firmă cum e și a ta.

Servere SharePoint, ca orice platformă pentru aplicații, oferă un management centralizat.

Cele mai uzuale aplicații ce se pot dezvolta pe platforma Microsoft SharePoint sunt:

Managementul documentelor și al conținutului. SharePoint este folosit des pentru managementul întregului ciclu de viață a documentelor electronice (stocare, regăsire, istoricul versiunilor sau arhivare). Oferă funcționalități avansate pentru căutarea în conținutul documentelor, rapoarte grafice, realizarea de proiecte pentru lucru colaborativ al mai multor utilizatori, ceea ce reduce dependența de e-mail îm cadrul lucrului in echipă.

Cloud public sau privat. SharePoint are inclus OneDrive for Business, care permite stocarea și sincronizarea fișierelor între dispozitivie (calculatoare, tablete și telefoane) pentru a le partaja public sau privat.

Intranet și rețele sociale ale firmei. SharePoint poate fii folosit pentru realizarea unui intranet sau portal pentru a centraliza accesul la informații și aplicațiile firmei dvs. Este o unealită care ajută firmele să aibă un management centralizat și facil al comunicațiilor, aplicațiilor software și al informațiilor. Beneficiile organizaționale sunt angajamentul celor ce lucreaza, procesele de management centralizat, reducerea costurilor în cazul modificarilor de personal etc.

Extranet și managementul conținutului web. SharePoint poate fi folosit pentru a oferi acces web utilizatorilor externi. Astfel organizațiile deseori folosesc această funcționalitate pentru a integra furnizori și benefiari în lanțul de producție și distribuție a proceselor, pentru a realiza un mediu colaborativ impreună cu partenerii săi. Folosind caracteristicile "Publising", SharePoint poate fi utilizat la managementul site-urilor web înglobând fluxuri, autorizări, "multilingual" etc. pentru site-uri web de la cele mai simple până la cele mai complexe.

Platformă pentru aplicații software. SharePoint este perfect pentru a dezvolta orice tip de aplicație software necesară în cadrul oricărui tip de firmă sau organizație. 

Advanced Business Technologies are exprtiza pentru a vă ajuta să implementați SharePoint în cadrul infrastructurii IT, de a dezvolta aplicații software specifice cu domeniul de activitate a firmei sau organizației dvs.

Contactează-ne acum pentru o discuție neangajantă cu privire dezvoltările de care aveți nevoie.

 

MicrosoftSharePoint2013

 Controlează-ți afacerea folosind uneltele potrivite.

 

 

Pentru orice informație:

Sună-ne:

+4 0723 234 399

Scrie-ne:

despre.afaceri@abtech.ro