Culorile toamnei

"A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva / cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta...". Nichita Stănescu ne conduce pe toți în melancolie și contemplație cu ale sale versuri ale poeziei Emoție de toamnă.

Citește mai departe...

4 noduri. Dar diferit.

DellEMC PowerEdge VRTX este o platformă modulară ce integrează servere, stocare, rețelistică și management unitar, totul într-o singură carcasă compactă. Este ceea ce se numește infrastructură convergentă.

Citește mai departe...

4 noduri

Executarea nodurilor marinărești este o adevărată artă, transmisă încă din epoca marilor veliere, când erau intens folosite, până în zilele noastre. Există o multitudine de noduri dar amintim acum pe scurt doar despre câteva tipuri: noduri de împreunare, de legătură, de cârlig precum și nodurile speciale. Indiferent ce tip reprezintă, un nod marinăresc trebuie să îndeplinească două condiții esențiale: să fie rezistent (adică să țină foarte bine) și să se desfacă ușor atunci când nu mai este necesar.

Citește mai departe...

Medalie pentru afacerea ta

Oricare afacere merită o medalie. Efortul depus de antreprenori / directori pentru crearea și dezvoltarea afacerilor merită pe deplin răsplătit cu o medalie. Medaliile ce pot fi de bronz, argint, aur și chiar platină. Da, platină... pentru afacerile cele mai performante.

Citește mai departe...

Familia pe care o poți alege

În viață familia nu ți-o poți alege. Te naști într-o familie și ea va fi mereu parte din viața ta. Multe lucruri ce se pot întâmpla aici nu vor depinde de tine, dar vor avea efecte asupra ta. Și va trebui mereu să te justifici celorlalți din jurul tău spunându-le că așa e cu familiile, cu bune și rele.

Citește mai departe...

Blind date

Nu este o întâlnire la care ești legat la ochi. Ai vazut măcar o poză. Ți-a plăcut. Iar acum vrei să cunoști mai mult. Vrei să știi tot ce poate să-ți ofere. E timpul să faci chiar tu primul pas.

Citește mai departe...

Ziua în care va trebui să iei o decizie

Probleme legate de infrastructura informatică, mai mici sau mai mari, apar tot mai des în activitatea companiei și o perturbă. Ce faci, angajezi un inginer sau semnezi un contract de outsourcing? Pare o decizie grea, dar nu este așa.

Citește mai departe...

Arată tuturor cine ești

Comunicarea este importantă nu numai pentru oameni ci și pentru companii. Iar comunicarea vizuală este vârful de lance, atunci când spui cele mai multe lucruri despre cine ești. Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte.

Citește mai departe...

Tehnologie cu stil

Conform unui studiu, pentru cei mai mulți tineri, locul de muncă trebuie să fie un spațiu în care să se poată dezvolta profesional, în care să poată utiliza cele mai noi tehnologii și în care să poată fi creativi. 

Citește mai departe...

Șampanie și trandafiri

Nu întotdeauna afacerile ies așa cum ne dorim. Dar într-o zi ceva este diferit. Știm că am facut o afacere bună.

E timpul să mergem acasă și să sărbătorim. Șampanie și trandafiri.

Citește mai departe...

Când munca se agață de tine

E timpul vacanțelor. Ce faci? Pleci la mare sau ai mult de muncă?

Citește mai departe...

Ce faci atunci când nu știi ce să faci?

"When you need help, ask."

Regula 28, Leroy Jethro Gibbs, NCIS.

Citește mai departe...

Unde-ți sunt documentele? În siguranță?

Toate firmele "produc" hârtii, Tipărim mult, uneori fără să fie nevoie. Unele documente tipărite sunt necesare, altele devin ciorne pentru notițele noastre de zi cu zi. Apoi depozităm arhiva.

Dar ai back-up la arhiva ta?

Citește mai departe...

One for All. All-in-One.

Ai în fața ta mai multe echipamente All-in-One. Unul mai bun ca celălalt. Iar tu ești singurul care trebuie să alegi pentru toți colegii tăi.

Pe care All-in-One îl vei alege?

Citește mai departe...

Wanna cry? I don't.

Cine vrea să plângă? Eu nu vreau. Nu-mi place nici să fiu amenințat. Iar atunci când cineva o face, știu să iau din timp măsurile necesare pentru a mă proteja.

Tu cum reacționezi la atacuri?

Citește mai departe...

Fii primul care află

Dacă te abonezi la lista de distribuție a buletinului nostru informativ,
vei fi primul care vei afla despre toate știrile, informațiile,
promoțiile și activitățiie noastre.

 

 

Pentru orice informație:

Sună-ne:

+4 0723 234 399

Scrie-ne:

despre.afaceri@abtech.ro