Blind date

Nu este o întâlnire la care ești legat la ochi. Ai vazut măcar o poză. Ți-a plăcut. Iar acum vrei să cunoști mai mult. Vrei să știi tot ce poate să-ți ofere. E timpul să faci chiar tu primul pas.

Citește mai departe...

Ziua în care va trebui să iei o decizie

Probleme legate de infrastructura informatică, mai mici sau mai mari, apar tot mai des în activitatea companiei și o perturbă. Ce faci, angajezi un inginer sau semnezi un contract de outsourcing? Pare o decizie grea, dar nu este așa.

Citește mai departe...

Arată tuturor cine ești

Comunicarea este importantă nu numai pentru oameni ci și pentru companii. Iar comunicarea vizuală este vârful de lance, atunci când spui cele mai multe lucruri despre cine ești. Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte.

Citește mai departe...

Tehnologie cu stil

Conform unui studiu, pentru cei mai mulți tineri, locul de muncă trebuie să fie un spațiu în care să se poată dezvolta profesional, în care să poată utiliza cele mai noi tehnologii și în care să poată fi creativi. 

Citește mai departe...

Șampanie și trandafiri

Nu întotdeauna afacerile ies așa cum ne dorim. Dar într-o zi ceva este diferit. Știm că am facut o afacere bună.

E timpul să mergem acasă și să sărbătorim. Șampanie și trandafiri.

Citește mai departe...

Când munca se agață de tine

E timpul vacanțelor. Ce faci? Pleci la mare sau ai mult de muncă?

Citește mai departe...

Ce faci atunci când nu știi ce să faci?

"When you need help, ask."

Regula 28, Leroy Jethro Gibbs, NCIS.

Citește mai departe...

Unde-ți sunt documentele? În siguranță?

Toate firmele "produc" hârtii, Tipărim mult, uneori fără să fie nevoie. Unele documente tipărite sunt necesare, altele devin ciorne pentru notițele noastre de zi cu zi. Apoi depozităm arhiva.

Dar ai back-up la arhiva ta?

Citește mai departe...

One for All. All-in-One.

Ai în fața ta mai multe echipamente All-in-One. Unul mai bun ca celălalt. Iar tu ești singurul care trebuie să alegi pentru toți colegii tăi.

Pe care All-in-One îl vei alege?

Citește mai departe...

Wanna cry? I don't.

Cine vrea să plângă? Eu nu vreau. Nu-mi place nici să fiu amenințat. Iar atunci când cineva o face, știu să iau din timp măsurile necesare pentru a mă proteja.

Tu cum reacționezi la atacuri?

Citește mai departe...

Întâlnirea a două lumi diferite

Mainframe. Linux. Două cuvinte cu mare rezonanță în lumea afacerilor. Foarte multe companii din întreaga lume își au afacerile bazate pe aceste două tehnologii. Erau două lumi diferite. Nu aveau nimic în comun.

Dar într-o zi cineva s-a gândit să le unească. Ce a rezultat? IBM LinuxONE.

Citește mai departe...

Afacerile cu iz romantic

Toate începuturile sunt frumoase. Afacerea pe care vrem să o începem este precum o călătorie pe care ne-am dorit-o. Dar mai întotdeauna nu se potrivește ceea ce am gândit cu ceea ce vom întâlni în această călătorie. Întotdeauna vor apărea lucruri neprevăzute care parcă ne opresc să mai înaintăm sau chiar ne trag înapoi. Nu sunt momente ușoare, dar avem energia începutului și asta ne dă aripi.

Începutul este partea romantică a afacerilor.

Citește mai departe...

Balena albastră. Prima poruncă.

Balena albastră, cu o lungime de 30 metri și cu o masă corporală de peste 170 tone, este cel mai mare animal cunoscut că ar fi existat vreodată pe Pământ.

Dar, în ultima perioadă, a apărut și un joc numit "balena albastră" în care trebuie să duci la îndeplinire poruncile pe care le primești. Iată prima poruncă:

Citește mai departe...

Două monitoare. Productivitate mare!

Sunt mulți cei care au o muncă susținută în fața monitorului calculatorului folosind două sau chiar mai multe aplicații simultan. Sarcinile sunt multiple, trebuiesc realizate în paralel, timpul e scurt pentru a reacționa la tot se se întâmplă, și nu mai vorbim despre manageri care pun presiune continuă. Ce e de făcut?

Citește mai departe...

Ochiul lui Sauron

În romanul Stăpânul Inelelor, Ochiul este pur și simplu o metaforă pentru prezența spirituală copleșitoare a lui Sauron și vasta lui vedere atotcuprinzătoare. Se spune că puțini sunt cei care ar putea îndura privirea teribilă a Ochiului.

Citește mai departe...

Fii primul care află

Dacă te abonezi la lista de distribuție a buletinului nostru informativ,
vei fi primul care vei afla despre toate știrile, informațiile,
promoțiile și activitățiie noastre.

 

 

Pentru orice informație:

Sună-ne:

+4 0723 234 399

Scrie-ne:

despre.afaceri@abtech.ro