Protecție All-in-One

Adevăratul ajutor e atunci când el există chiar în momentul în care ai cea mai mare nevoie de el. Amenințările la adresa sistemului tău informatic nu-ți vor bătea la ușă, ci vor da buzna peste tine. De aceea trebuie să fi mereu proactiv în acțiunile tale, altfel poate fi prea târziu.

Citește mai departe...

Comunicare. Partajare. Colaborare.

Sunt cuvinte cheie în vocabularul tuturor organizațiilor. Acestea nu sunt doar cuvinte la modă în discursurile unora.despre cum să ne organizăm munca, ci reprezintă necesități din activitatea de zi cu zi, despre care știm deja și pe care trebuie să le rezolvăm cât mai repede posibil pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună.

Citește mai departe...

Gândește agil

Lenovo ThinkAgile SX for Microsoft Azure Stack este pregătit cu tot ce-i trebuie pentru a prelua afacerea ta de unde este acum și a o duce accelerat acolo unde chiar tu ți-ai propus să o duci.

Citește mai departe...

Ieși în evidență

Cu toții ne dorim ca afacerea noastră să fie remarcată de către potențialii noștrii clienți. De cele mai multe ori știm ce trebuie făcut, în sensul larg al cuvântului și anume am auzit despre împărțitul de fluturași pe stradă, de sunat firmele pentru a le povesti ce putem face pentru ele, despre reclamele la radio sau TV, etc. Știm și de multe ori nu facem nimic.

Citește mai departe...

Iepurele cel rău

Este un iepuraș dragălaș. Îți vine să-l iei în brațe și să-l mângâi. Dar nu o face. Pentru că dacă întri în contact cu el, îți blochează afacerea și te va costa foarte scump să ți-o recuperezi. Asta dacă se va putea desigur.

Citește mai departe...

Conectează oamenii

Totul începe atunci când nu mai ești singur în afacerea ta. Când ai nevoie de ajutor și angajezi prima persoană. Acum trebuie să partajezi atât accesul la internet cât și la imprimantă. Dar dacă ai nu unul, ci zeci colegi, sau chiar peste o sută, de ce nu? Cum rezolvi problema accesului la resursele organizației tale?

Citește mai departe...