Atunci când nu ai griji, te poți bucura de viață

Fiind responsabil de activitatea întregii echipe a firmei, știi că trebuie să-i oferi acesteia tot ce are nevoie pentru a putea lucra. Nu există companie care să nu fie dependentă de sistemul informatic precum și accesul la date sau Internet.

Citește mai departe...

Cât de mult vorbești la telefon?

Cel mai adesea afacerile încep și se încheie la telefon. Sunt foarte puține cele în care vei bate palma la un restaurant sau pe terenul de golf. De aceea ai nevoie de un sistem de telefonie avansat care să-ți rezolve toate cerințele de comunicare 

Citește mai departe...

Cele mai puternice stații de lucru

Ești inginer sau grafician? Sau poate ești arhitect sau editezi video 4K? Simulezi inteligența artificială sau ești cercetător? Tu ești cel mai în măsură să știi care e nevoia de procesare a aplicației software pe care o folosești zi de zi.

Citește mai departe...

Sări peste obstacole

În afaceri obstacolele apar mereu. Uneori chiar vin mai multe deodată. Și trebuie să fii mereu pregătit să le faci față. Și o poți face chiar cu stil. Iar performanța ta va fi cu siguranță remarcată de cei din jurul tău..

Citește mai departe...

Crăciun Fericit și Anul 2018 plin de realizări

Anul 2017 se apropie de sfârșit. Și cum obișnuim să ținem evidența timpului, an cu an, acum e momentul bilanțului.

Citește mai departe...

Protecție All-in-One

Adevăratul ajutor e atunci când el există chiar în momentul în care ai cea mai mare nevoie de el. Amenințările la adresa sistemului tău informatic nu-ți vor bătea la ușă, ci vor da buzna peste tine. De aceea trebuie să fi mereu proactiv în acțiunile tale, altfel poate fi prea târziu.

Citește mai departe...

Comunicare. Partajare. Colaborare.

Sunt cuvinte cheie în vocabularul tuturor organizațiilor. Acestea nu sunt doar cuvinte la modă în discursurile unora.despre cum să ne organizăm munca, ci reprezintă necesități din activitatea de zi cu zi, despre care știm deja și pe care trebuie să le rezolvăm cât mai repede posibil pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună.

Citește mai departe...

Gândește agil

Lenovo ThinkAgile SX for Microsoft Azure Stack este pregătit cu tot ce-i trebuie pentru a prelua afacerea ta de unde este acum și a o duce accelerat acolo unde chiar tu ți-ai propus să o duci.

Citește mai departe...

Ieși în evidență

Cu toții ne dorim ca afacerea noastră să fie remarcată de către potențialii noștrii clienți. De cele mai multe ori știm ce trebuie făcut, în sensul larg al cuvântului și anume am auzit despre împărțitul de fluturași pe stradă, de sunat firmele pentru a le povesti ce putem face pentru ele, despre reclamele la radio sau TV, etc. Știm și de multe ori nu facem nimic.

Citește mai departe...

Iepurele cel rău

Este un iepuraș dragălaș. Îți vine să-l iei în brațe și să-l mângâi. Dar nu o face. Pentru că dacă întri în contact cu el, îți blochează afacerea și te va costa foarte scump să ți-o recuperezi. Asta dacă se va putea desigur.

Citește mai departe...

Conectează oamenii

Totul începe atunci când nu mai ești singur în afacerea ta. Când ai nevoie de ajutor și angajezi prima persoană. Acum trebuie să partajezi atât accesul la internet cât și la imprimantă. Dar dacă ai nu unul, ci zeci colegi, sau chiar peste o sută, de ce nu? Cum rezolvi problema accesului la resursele organizației tale?

Citește mai departe...