e-Learning

Organizațiile mijlocii și mari, care implicit au mulți angajați, de multe ori chiar distribuiți geografic, au costuri mari cu pregătirea profesională a acestora. Este necesar, pe de o parte, să adune oamenii la un loc, aceasta însemnând plata unei locații pentru curs, a cazărilor, a costurilor cu masa pe perioada cursului, plus că în acea perioadă sunt contabilizate și pierderi datorită faptului că acei angajați nu muncesc.

Soluția este ca aceste cursuri de pregătire profesională să ajungă la toți angajații, la locul de muncă, fără să fie necesară întreruperea activităților curente.

Advanced Business Technologies oferă soluții integrate de educație, e-Learning, care vor oferi o experiență deosebită celor care le vor folosi. Sarcina noastră va fi să vă consiliem în alegerea variantei potrivite, livrarea și instalarea echipamentelor și a aplicațiilor software, customizarea acestora pentru a întruni toate cerințele, realizarea conținutului educațional (împreună cu Dvs. și cu ajutorul companiei specializate ACADEMICA), instruirea personalului pentru a folosi platforma, suport tehnic și mentenanța acestuia.

Platforma oferă printre altele:

    - o arhitectură client-server care suportă utilizatori distribuiți în diferite zone geografice;

    - o bază de date care suportă diferite tipuri de informții organizate astfel încât să ofere un acces facil;

    - un sistem intern de mesagerie care să permită utilizatorilor să comunice;

    - un mediu colaborativ unde participanții pot învața individual sau împreună asemănător ca într-o clasă de curs;

    - managementul cursanților și a claselor/cursurilor;

    - evaluarea cursanților.